Noordwijk – Een 30-jarige man uit Warmond is maandag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving op het schelpenpad, een wandelpad naast het fietspad genaamd de Zeeweg in Noordwijk. Het gaat om het pad dat in het verlengde ligt van de Bosweg. De politie zoekt getuigen.

Tussen 21.30 en 22.00 uur liep de 30-jarige man op het schelpenpad toen hij plotseling door een onbekende man van achteren werd geslagen. Het slachtoffer raakte door de klap buiten bewustzijn. Toen hij korte tijd later weer bij kwam, merkte hij dat zijn telefoon was gestolen. De man is vervolgens helemaal doorgelopen naar een tankstation aan de Schiestraat en daar is rond 23.30 uur de politie gewaarschuwd. Het slachtoffer is vervolgens voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas is er geen signalement bekend van de verdachte.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben tussen 21.30 en 22.00 uur in de omgeving van het schelpenpad. Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.

6 REACTIES

  1. Hoe kan je, nadat je bewusteloos bent geslagen in de Noord duinen de weg weten naar de Offemweg vraag ik mij af. Dit is ruim 3 kilometer lopen!! Raar verhaal.

  2. Jan, weet jij niet dat er in de Noordduinen een Zeeweg ligt? Ik begrijp dat dit echt in dat duingedeelte is gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in