Ton Meeuwenoord (links) en France Linder (rechts)

Lisse – De kunstenaarsvereniging BIBkunst heeft een nieuwe expositie geopend waarin de werken van France Linder en Ton Meeuwenoord tentoon worden gesteld. De expositie heet ‘Meer = Meer’ omdat de kunstenaars zich niet laten limiteren door het gebruik van een bepaald aantal materialen of technieken. Linder en Meeuwenoord kunnen zich niet vinden in de uitspraak: ‘in de beperking toont zich de meester.’

Beide kunstenaars hebben zich kunnen uitleven in materiaal en dat levert een diverse tentoonstelling op. De werken van Linder focussen op drukte, terwijl die van Meeuwenoord door de grote kleurvlakken pas echt tot leven komen wanneer ze van dichtbij worden bekeken. Inkt, verf, knipsels, lapjes, draad en houtjes van het strand zijn verwerkt in de kunstwerken.

De expositie is te bewonderen tot september in de voormalige Mariakerk/praktijk Oranje Nassau aan de Oranjelaan 96B in Lisse. Het is open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00, al is de aanbevolen bezoektijd van 10:30 tot 12:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in