Noordwijkerhout/Sassenheim – De provincie Zuid-Holland werkt van 9 oktober tot en met eind december 2023 aan de N443 tussen Noordwijkerhout en Sassenheim. De weg is dan grotendeels afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. 

Het asfalt wordt vervangen door een nieuwe laag geluidsreducerend asfalt. Ook wordt een botrotonde, dat zijn twee rotondes achter elkaar, aangelegd op de N443 waar die onder de N206 doorgaat. Dit moet de verkeersveiligheid, vooral voor fietsers, verbeteren. Het fietspad wordt verbreed en een deel van de ’s Gravendamseweg wordt veiliger ingericht.  

De N443 is van 9 oktober tot en met december afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook de afritten van de N206 – afslag Noordwijkerhout/Sassenheim – zijn deze periode afgesloten. Er zijn omleidingsroutes. Ambulance, brandweer en politie kunnen er wel door. 

Bewoners en bedrijven langs de N443 en de omliggende wegen zijn in deze periode minder goed bereikbaar. Buslijnen 90 en 57 rijden tijdens de werkzaamheden een andere route en stoppen niet op de N443, Gieterij en Maandagsewetering. 

Er zijn 2 omleidingsroutes voor het doorgaand verkeer. Omleidingsroute 1 gaat via de N208, Stationsweg, Delfweg en N206. Omleidingsroute 2 gaat via de N44, N444 en de N206. 

Meer informatie op de website van Provincie Zuid-Holland.  

5 REACTIES

  1. Gaat de hele weg vanaf 9 oktober helemaal dicht of kan je vanuit Voorhout nog via het ” soldaatje” richting Sassenheim?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in