Wethouder Dennis Salman opent samen met de leerlingen de nieuwe lokalen

Noordwijkerhout – ‘De Nieuwe School’ heeft twee extra lokalen in het noodgebouw. De school begon twee jaar geleden haar activiteiten in het tijdelijke noodgebouw, in afwachting van de geplande, nieuw te bouwen school die naar verwachting in 2025 volledig operationeel zal zijn. Echter, met een groeiend aantal leerlingen op de school, merkten zowel leerkrachten als ouders dat het huidige noodgebouw te klein zou zijn.

Ouders van de leerlingen, hebben het initiatief genomen en zijn naar de gemeente gestapt met het verzoek om extra noodlokalen. Het doel was om ervoor te zorgen dat het noodgebouw voldoende ruimte zou bieden voor de groeiende klassen, terwijl de bouw van de permanente school nog in de planning staat.

Wethouder Dennis Salman meldde bij de ingebruikname dat het nog steeds het plan is om de nieuwe school in 2025 te voltooien. De toevoeging van de extra lokalen aan het noodgebouw wordt beschouwd als een tijdelijke oplossing om de overgang naar de permanente school zo comfortabel mogelijke te verlopen. Voordeel van de huidige uitbreiding, die maandag feestelijk in gebruik werd genomen, is ook dat er meer wc’s zijn. En dat scheelt weer ongelukjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in