Foto: Willem Krol

Noordwijk – Op sportpark Lageweg heeft Nederland onder 17 woensdag gewonnen van Noord-Ierland in het EK kwalificatietoernooi. Het Nederlands tienervoetbalteam overtrof de Noord-Ieren met 2-1 door een doelpunt in de blessuretijd. Het was de eerste wedstrijd voor een ticket voor het Europees kampioenschap dat wordt gehouden in Hongarije.

Nederland kwam in de 33ste minuut op achterstand door een doelpunt van Ryan Donelly, waardoor het 0-1 stond in de rust. In de tweede helft was het Enoch Mastoras die de stand gelijk trok in de 67ste minuut. Even leek het erop dat de tweede helft zou eindigen in gelijkspel, maar Tygo Land maakte in de 92ste minuut het winnende doelpunt.

Op het veld van SJC worden drie wedstrijden van competitiegroep 3 gehouden. Daarin zitten Denemarken, Engeland, Noord-Ierland en Nederland. Op sportpark Lageweg speelt op 25 maart Engeland tegen Noord-Ierland om 13:00 en op 28 maart Noord-Ierland tegen Denemarken om 19:00. De wedstrijden zijn gratis te bezoeken, wel moet een online ticket besteld worden. Dat kan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in