Nick Koster (archieffoto).

Noordwijk – De 9-jarige Nick Koster uit Noordwijk heeft de droom om in 2025 Nederlands jeugd kampioen te worden in skiën. Om deze droom werkelijkheid te maken, moet hij veel en vaak trainen in Oostenrijk. Om de trainingen, materialen en reiskosten te betalen, is hij met zijn vader een actie begonnen: ze verkopen en bezorgen bakjes lasagne.

Via WhatsApp kunnen mensen stukjes lasagne bestellen, waarna ze door Nick zelf op maandagmiddag aan huis worden bezorgd. Op het moment bezorgt hij alleen nog in de buurt van Noordwijk, maar mocht het een succes worden, wordt het verkoopgebied uitgebreid. De lasagne komt bevroren aan in een ovenbestendige bakje en is gemaakt van 100% rundvlees. Wanneer de maaltijd is ontdooid, moet het 25 minuten in de oven op 180 graden.

Een bakje lasagne Bolognese van 500 gram kost 7,50 euro. Wel moet er vóór maandag 14:00 een bestelling geplaatst zijn. Alle opbrengsten van deze verkoopactie gaan richting de ski-carrière van Nick.

Lasagne bestellen kan via WhatsApp op dit nummer: 06 45 11 87 45 (bellen kan niet). Voor wie wil bijdragen aan Nick’s droom kan naar zijn inzamelingsactie pagina gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in