Noordwijkerhout – Carnavalsvereniging de Kaninefaaten heeft met teleurstelling gereageerd op de beslissing van de gemeenteraad om het zwembad wel te herbouwen, maar nog te wachten met een nieuwe Schelft. De tijdelijke Schelft blijft voorlopig nog staan.  

De Kaninefaaten, een van de grote gebruikers van de Schelft, prijst de VVD voor het amendement om zwembad en multifunctionele hal te herbouwen. Ook bedanken ze NZ Lokaal, MET LEF en GroenLinks voor hun steun. “Duidelijk partijen die hun verkiezingsbelofte nakomen” aldus Kaninefaatenvoorzitter Richard van den Berg.

Voor de Noordwijkerhoutse raadsleden die tegen stemden heeft Van den Berg minder begrip: “Zij weten als geen ander hoe belangrijk de Schelft voor de Noordwijkerhoutse gemeenschap is”.  

Hieronder het radio-interview met Richard van den Berg van de Kaninefaaten:

 

9 REACTIES

  1. Richard van den Berg moet zich bedenken dat herbouw van een sporthal met zwembad nu 23 miljoen gaat kosten en dat er per jaar 1 miljoen euro moet worden bijgelegd. Dat weegt zwaarder dan de belangen van het Carnaval. De Noordwijkerhoutse tegen stemmende raadsleden beseffen dat terdege.Daar zou Richard van den Berg begrip voor moeten hebben.

  2. Jullie geloven in sprookjes zeker Johan en Arie? Denken jullie nu echt dat de informatie die jullie gevoerd krijgen onafhankelijk is? Alles is vooraf al gekleurd. De opdrachtgever bepaalt de uitkomst van een onderzoeksburo.

    • Kijk mijn bericht op het vorige artikel. Zijn gewoon keiharde cijfers die voor iedereen inzichtelijk zijn. Je moet het alleen even lezen / willen lezen en je er wat verder in verdiepen, voordat je dingen roept.

  3. Jezus, daar heb je wel een punt lijkt mij. 😉

    Maar weet je wat, bouw gewoon anders een grote ondergrondse parkeergarage in Noordwijk aan Zee.
    Beter nog laat het eerst door een externe partij “onderzoeken”, doen die gasten vast voor weinig…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in