Noordwijk – Potten, pannen en houtwerk maar vooral planten in allerlei verschillende soorten en maten. Zaterdag 10 en zondag 11 juni staat de jaarlijkse Markt onder de Linden weer in Noordwijk Binnen.

De strakblauwe lucht en een stralende zon maken de perfecte omstandigheden voor een rondje over de Noordwijkse markt. De Kerkstraat, Voorstraat en het Lindenplein staan dit jaar voor de 36ste keer vol met de verschillende kraampjes. En het is juist de locatie die de markt zo’n succes maakt, vertelt Astrid Warmerdam, één van de organisatoren. ‘Meestal worden dit soort brocantes op landgoederen gehouden en het Noordwijkse centrum geeft eigenlijk net zo’n sfeer.’ 

‘Het is eigenlijk een kuuroord waardige markt’, zegt Warmerdam enthousiast. ‘We proberen de kraampjes op elkaar te laten aansluiten en net wat meer te bieden dan een andere markt.’ En die formule blijkt te werken. Terwijl de leden van de Oude Dorpskern Noordwijk druk bezig zijn om iedereen wegwijs te maken, stroomt de markt vol met nieuwsgierige bezoekers.

Wilt u een kijkje nemen op de markt? Dan kan dat nog op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni van 10:00 tot 17:00. 

Foto’s: Richard van Egmond

 

 

1 REACTIE

  1. Waarom staat er niets over de kunst de opentuinen route en de muziek in het artikel? Dit hoort ook allemaal bij markt onder de linden. Hier wordt ook heel veel tijd energie in gestopt! Om dit evenement een groot succes te maken! Mede door de inzet van vrijwilligers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in