Emiel Wendt is op Ter Specke dit keer wel trefzeker vanaf elfmeter. (foto archief- Orange Pictures)

Noordwijk – Na een matige serie met drie nederlagen op rij was er Noordwijk veel aan gelegen om hekkensluiter OFC puntloos richting Oostzaan te sturen. In die opzet slaagde de formatie van Kees Zethof overtuigend. Via een ruime 3-0 overwinning werden er op Sportpark Duinwetering drie punten aan het totaal toegevoegd.

In een weinig verheffende eerste helft viel er nauwelijks iets te beleven in de badplaats. Met twee ploegen die een afwachtende houding aannamen bleven echte mogelijkheden aan beide zijden uit. Noordwijk-captain Emiel Wendt wist de ban na een half uur echter toch te breken. Na de diepte te zijn ingestuurd knalde de routinier de 1-0 ruststand op het Noordwijkse scorebord.

Na de thee bleek de thuisploeg op een paar speldenprikjes na weinig te vrezen te hebben van de gasten. Die zagen de achterstand halverwege het tweede bedrijf verder oplopen toen Sem van Oosten raak prikte (2-0). Daarmee was de wedstrijd definitief gespeeld. Dat Emiel Wendt uit een hoekschop nog met het hoofd voor de 3-0 eindstand zorgde voorzag de winst op OFC van nog iets meer cachet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in