Noordwijkerhout – Vorige week dinsdag nam de Noordwijkse gemeenteraad eindelijk een beslissing over de toekomst van de Schelft. De uitkomst: wel een zwembad, maar voorlopig geen nieuwe sporthal. De tijdelijke Schelft blijft daardoor de komende jaren wel staan. Wat vinden de Noordwijkerhouters er eigenlijk van?

Check de video op Instagram!

 

8 REACTIES

  1. “Het clubleven wordt ons afgenomen.”Wat een gezeur. VVSB en tennisverening De Boekhorst, de twee grootste verenigingen maken nooit gebruik van de sporthal. Voor de handbal-, basketbal- en badmintonclub is ruimte zat in de Tijdelijke Schelft. Het bezettingspercentage van de oude Schelft was, en van de tijdelijke Schelft is zeer laag. Wees blij met een nieuw zwembad dat er komt.

  2. Ik zit nu al 3 dagen na te denken welk voordeel de fusie met Noordwijk heeft gehad voor de Noordwijkerhouters. Ik hoor het graag als iemand een idee heeft.

  3. Ga aan iedere Noordwijker, Noordwijkerhouter en Zilker van 0 tot 105 vragen of ze ev €1.600,- neer willen leggen voor één geheel nieuwe Schelft weet ik wat minimaal 80% gaat zeggen. Want dat kost het. Ik ga dat niet doen want denk dat ze me voor zot van het jaar verklaren op de 11e van de 11e.

  4. Bouwen is een ding, maar onderhouden twee. En dat is een lastiger verhaal. Daar gaat het nou net om. De bezetting is zo minimaal dat het zichzelf niet kan onderhouden. Dan mag je dat als inwoner gaan ophoesten.

  5. Maar als je ziet wat er allemaam mis gaat in Noordwijk had je allang een schelft kunnen bouwen miljoenen zijn er de laatste jaren weg gegooid Boekhorst noord alleen al aan rente politie bureau het oude politie bureau voor een paar centen een straat voor een eur boringen op de boulevard . Een drainages op de parallel boulevard een janus en ha zomaar door . Lekker bezig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in