Groep 8 van de Noordwijkse School op bezoek in Edinburgh, Schotland. Bron: Noordwijkse School

Noordwijk – De Noordwijkse School heeft onlangs de Erasmus+ Accreditatie ontvangen. De school wordt erkend voor zijn internationale activiteiten en samenwerkingen. Deze accreditatie maakt het makkelijker voor scholen om subsidie aan te vragen voor internationale projecten.

Door het organiseren van internationale activiteiten leren de scholieren over verschillende culturen, landen en talen. Leerkrachten steken hierdoor ook iets op van onderwijsmethodes in het buitenland.

Met de accreditatie is de school van plan om nieuwe projecten te lanceren met partnerscholen in Frankrijk, Spanje en Estland. Door de Erasmus+ Accreditatie hoeft de Noordwijkse School een budgetaanvraag voor internationale activiteiten niet te onderbouwen, de aanvraag is dan voldoende.

2 REACTIES

  1. Charme-offensief richting politiek tbv noodzaak van nieuwbouw en de daarbij behorende extra gelden want ervaring leert ons dat begrotingen worden overschreden🤓🤔💳💳 verder zijn er al diverse culturen aanwezig binnen ons land en aanwezig in klassen, maak daar als school eerst gebruik van, ipv kostenverslindende projecten op te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in