Noordwijkerhout/De Zilk – Politieke partij NZLokaal bestaat tien jaar. Dat is gevierd door bestuur en fractie met echte Kokkerhoutse soezen. Daarbij werd teruggeblikt op de behaalde successen van de afgelopen tien jaar.

De eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 leverde de partij direct vijf raadszetels op. Na de gemeentelijke fusie in 2018 wist NZLokaal zich te handhaven met vier zetels, net als in 2022. NZLokaal zet zich in voor alle onderwerpen binnen de gemeente Noordwijk, maar in het bijzonder let de partij op de belangen van de kernen Noordwijkerhout en de Zilk. 

Enkele wapenfeiten: buitensporten aan de Pilarenlaan, extra drinkwatertappunten en bankjes langs fiets- en wandelroutes en de verhoging van de starterslening.  

1 REACTIE

  1. Bestuur en fractie vierden het tienjarig bestaan met Kokkerhoutse soezen. Daarbij werd teruggeblikt op de behaalde successen. Is er ook teruggeblikt op de zaken die minder succesvol waren, bijvoorbeeld de breuk tussen het toenmalige bestuur en de fractie in het najaar van 2023?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in