Topscorer Pieter van NZ&PC Heren 1 in actie (foto: NZ&PC).

Noordwijk – Dames 1 van de Noordwijkse Zwem- en Poloclub (NZ&PC) heeft zaterdag een belangrijk punt gepakt tegen Ragnar (5-5). Heren 1 kende een erg makkelijke middag tegen Z&PC en herstelde zich goed van het verlies van vorige week: 20-0.

Dames 1 beleefde een spannende middag. De waterpolosters stonden zelf tiende in de competitie en kregen bezoek van Ragnar, de nummer acht. De Noordwijkers pakten al vroeg in de wedstrijd de leiding en bouwden in de eerste twee parten een voorsprong op van 4-1. De genadeklap voor Ragnar bleef echter uit, waar de bezoekers dankbaar gebruik van maakten. De Rotterdammers kwamen terug tot 4-4 en alhoewel NZ&PC vervolgens weer de voorsprong pakte, bleek het niet genoeg te zijn voor de winst. Ragnar scoorde in het laatste part de 5-5, waar het bij bleef.

Heren 1 had vorige week een flinke klap te verwerken gehad, toen de waterpoloërs verloren van directe concurrent Vivax. Zaterdag kwam nummer tien Z&PC op bezoek, die een perfecte tegenstander bleek om stoom af te blazen voor de Noordwijkers. Na de helft van de wedstrijd gespeeld te hebben stond het al 8-0 voor NZ&PC. Ook in het tweede deel kwam Z&PC er niet aan te pas en liep de score zelfs uit naar 20-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in