Foto: PB.

Noordwijk – Het is Dames 1 van de Noordwijkse Zwem- en Poloclub (NZ&PC) niet gelukt om zaterdag te winnen van NieMo Barracuda. De waterpolosters verloren in Nieuwerkerk aan de IJssel met 4-2, mede door een gemiste strafworp.

De openingsfase van de wedstrijd ging gelijk op, wat resulteerde in weinig goals in het eerste part. De enige treffer kwam op naam van de thuisploeg te staan, net voor het einde van het eerste partje. NZ&PC liet zich echter niet de kaas van het brood eten en wist gelijk te maken in het tweede part. Het spelbeeld bleef onveranderd: beide teams deden niet onder voor elkaar en een goal kon aan elke kant vallen.

Het was NieMo die in het derde part de 2-1 voorsprong pakte, maar het leek er niet op dat de ploeg uit Nieuwerkerk aan de IJssel dit lang vast kon houden. De Noordwijkse bezoekers kregen namelijk een strafworp, die overigens niet benut werd. Even later was het dan toch 2-2 en leek de wedstrijd af te stevenen op een beslissing in het vierde part. Die beslissing viel echter al eerder, want vlak voor het einde van het derde part kwam NieMo op voorsprong. Deze marge werd in het laatste deel van de wedstrijd nog verdubbeld, waardoor NZ&PC toch met lege handen naar huis ging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in