NZ&PC Heren 1 in actie tegen Alkemade (foto: NZ&PC).

Noordwijk – Heren 1 van de Noordwijkse Zwem- en Poloclub (NZ&PC) heeft zaterdag na een korte periode zonder wedstrijden weer weten te winnen. De Noordwijkers wonnen in zwembad Binnenzee van Z&PC Alkemade: 15-4. Dames 1 van de Noordwijkse club kende een slechter weekend: ze verloren met 0-8 van ZPS.

Koploper Heren 1 schoot uit de startblokken tegen nummer vijf Alkemade. Na twintig seconden werd er al gescoord en na het eerste part gespeeld te hebben stond de score al op 4-1. Het bleek een gemakkelijke middag te gaan worden, want op de helft van de wedstrijd stond het al 9-1. Het publiek keek naar een eenzijdige wedstrijd, waarin Alkemade nog maar driemaal wist te scoren. De Noordwijkers deden dit nog zes keer, waardoor de eindstand maar liefst 15-4 bedroeg. Een echte uitdaging wacht misschien volgende week, als Heren 1 het opneemt tegen nummer twee Vivax.

Dames 1 leek een gelijkwaardigere wedstrijd tegemoet te gaan tegen nummer 11 ZPS. De Noordwijkers stonden zelf negende. De plek op de ranglijst bleek echter geen garantie voor het spelbeeld. Het jonge team uit Bergambacht had het in het eerste part nog lastig met NZ&PC (0-1) maar liep vervolgens wat sneller uit. Na drie parten gespeeld te hebben stond het 0-4. Het laatste deel van de wedstrijd leek de makkelijkste voor ZPS: er werd nog vier keer gescoord, waardoor de eindstand 0-8 werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in