Noordwijk – De waterpoloërs van de Noordwijkse Zwem- en Polo Club (NZ&PC) hebben een gemengd weekend beleefd. Heren 1 wist na twee parten al uit te lopen op Z&PC Alkemade, om uiteindelijk met 5-13 te winnen. Dames 1 beleefde een totale offday in een op papier spannende wedstrijd: 9-0.

Heren 1, zelf tweede in de competitie, ving aan tegen Z&PC Alkemade uit Roelofarendsveen. De nummer zes van de competitie maakte het NZ&PC nog knap lastig, want de eerste goal viel aan hun zijde. Tot halverwege de tweede periode ging de wedstrijd gelijk op (3-3), maar plotseling kregen de Noordwijkers de kans om uit te lopen. Deze mogelijkheid liet NZ&PC niet liggen en nog voordat het tweede part ten einde was, bedroeg de score 3-7. Uiteindelijk wisten de Noordwijkers dit nog uit te breiden naar 5-13, waardoor ze in de race blijven voor promotie.

Dames 1 kende een zwaardere wedstrijd. ZPS, die maar één plek hoger stond in de competitie, was heer en meester in Stolwijk. Het eerste part bood nog hoop, toen de score 1-0 bedroeg voor ZPS. Echter wist NZ&PC helemaal niet meer te scoren, waar ZPS dit nog acht keer deed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in