Foto: PB.

Noordwijk – De hoofdmachten van de Noordwijkse Zwem- en Polo Club hebben zaterdag 20 april het waterpoloseizoen afgesloten. De uitslagen van zowel Heren 1 als Dames 1 waren tekenend voor het seizoen: Heren 1 wist ruim te winnen, Dames 1 ging onderuit.

Er stond bij het hoogste herenteam van de Noordwijkse waterpoloclub nog behoorlijk wat op het spel in de laatste wedstrijd van het seizoen. NZ&PC ging op bezoek bij AZL en kon nog eerste worden als concurrent Vivax verloor. De Noordwijkers deden wat ze moesten doen en wisten in Leidschendam met 5-10 te winnen. Vivax won echter ook, waardoor NZ&PC op basis van onderling resultaat genoegen moest nemen met de tweede plek.

Dames 1 hoopte een wisselend seizoen hoopvol af te sluiten. De Noordwijkse waterpolosters hadden vaak een wisselende bezetting en werden geplaagd door meerdere blessures. Op bezoek bij BZ&PC kreeg NZ&PC echter niet het gewenste resultaat: de nummer twee van de competitie was een stuk sterker en won met 15-2. Hierdoor sloot Dames 1 het seizoen minder goed af dan gehoopt.

Na de zomer start weer een nieuw waterpoloseizoen voor NZ&PC. In de lente- en zomermaanden zullen de Noordwijkers de nodige voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in