Foto: Poort van Offem.nl/Ouwehand

Noordwijk – Anton Passchier is donderdag zichtbaar geïrriteerd als hij tijdens een commissievergadering inspreekt over de bouw van de Poort van Offem, een appartementencomplex met 13 woningen aan de Herenweg. Dat komt op de plek waar nu nog een voormalige garage staat,

Door bouwer De Klerk is beweerd dat daarover contact is geweest met direct omwonenden. De raad is daarover in 2020 bewust of onbewust verkeerd geïnformeerd, volgens de inspreker. Een kwalijke zaak, volgens Passchier. Bovendien vinden hij en zijn medestanders het complex lelijk: ‘een enorm gedrocht dat op een plekje geperst wordt’.

Bestemmingsplan en Omgevingsvergunning worden nog ter inzage gelegd.

2 REACTIES

  1. Heel goed dat daar een kleinschalig appartementengebouw komt. Dat meneer Passchier de nieuwbouw een gedrocht vindt doet niet ter zake. Smaken verschillen. Op het terrein waar hij woont heeft hij door een weg hiertussen totaal geen last van de evt. nieuwbouw. Waar hij en zijn buren wonen had indertijd ook andere huizenbouw mogelijk geweest, waardoor veel meer woningzoekenden onder dak zouden geweest dan de huidige villabewoners. Het protest van Passchier riekt naar ongepast elitair gedrag. Niet pikken gemeente! Bouwen gemeente!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in