De beoogde locatie voor de schoolvoorziening en het appartementencomplex (archieffoto)

Noordwijkerhout  – Twee omwonenden van het terrein aan de Geversstraat/Viaductweg in Noordwijkerhout, waar nieuwbouw van De Nieuwe School en woningbouw komen, voelen zich niet gehoord door de gemeente. Dat schrijven ze in een brief aan de politieke partijen.

In gesprek met diverse ambtenaren en projectleiders zou hen bij herhaling zijn toegezegd dat ze als omwonenden op de hoogte zouden worden gehouden van de bouwplannen, maar dat is volgens hen niet gebeurd. Ook hun vraag om hun tuinen te mogen vergroten, leidde tot misverstanden bij de gemeente, aldus de briefschrijvers. Daarnaast zijn ze verrast door een fietsenstalling pal tegen hun garage en de parkeervakken naast hun huis. Ook hiervan zouden zij en andere omwonenden niet op de hoogte zijn gebracht.  

Aan de politieke partijen vragen zij hulp om de communicatie tussen gemeente en  omwonenden te verbeteren. Ze willen weten welke mogelijkheden er zijn om hun tuinen uit te breiden, welke tuinafscheiding er komt en wat ze kunnen verwachten tijdens sloop van het oude politiebureau en de nieuwbouw.  

7 REACTIES

  1. Nee als je geen miljoenen op de bank hoor je er niet bij . Het is wel een kuuroord de gewone mensen mogen alleen maar de pot vullen kunnen ze dat weer aan een een pf andere prullen bak besteden !Wees blij dat je op nw Hout woont dat zijn gelukkig nog gewone mensen die niet tekoop lopen met hun geld .

  2. En dan hebben we het maar niet over de vrachtwagens die over de Victoriberg met drempels ,lekker makkelijk ,rijden ipv over t industrie terrein en Wildlaan en Viaductweg om de winkels te bevoorraden . Wat een ramp is dat ,lekker al de fijnstof zo .

  3. Nee Gijs in Noordwijkerhout lopen ze te koop met Noordwijks geld. Dacht dat er anders een nieuwe Schelft en zwembad kon komen? Het groen naar niveau B (was op veel plekken D), rotonde die er 4 jaar ligt voor 2 ton aangepast moet worden? Zo kan ik nog wel ff doorgaan. Misschien betaald parkeren in gaan voeren in Noordwijkerhout.

  4. Fritzie voor je wat zegt haal dan eerst je ooglappen van je ogen en ga eens aan de schippersvaartweg kijken naar wat ze daar aan het bouwen zijn voor vluchtelingen daar wordt nwh weer met opgescheept zet zoiets op Nw aan zee neer goede reclame voor het kuuroord als je zegt het word een gevangenis ga je het nog geloven ook
    Een school bouwen aan de viaductweg te gek voor woorden met het verkeer dat is vragen om ongelukken nu met die noodlokalen loopt het verkeer alvast met aankomst en vertrek bouw hier senior appartementen en zo kan ik nog een tijdjedoor gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in