(archieffoto)

Teylingen – Een meerderheid van de gemeenteraad in Teylingen wil toch een onderzoek naar een buurtsuper buiten de winkelcentra.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag kwamen PvdA, GroenLinks, CDA, CU, Progressief Teylingen en D66 met een motie met als doel een onderzoek naar de behoefte naar een buurtsuper buiten de centra van Teylingen. VVD, TriLokaal, FvD en de Partij voor Teylingen waren hier fel op tegen omdat er ruim 50 ondernemers schriftelijk hiertegen bezwaar hadden gemaakt. Ook is het in tegenspraak met de centrumvisie van de gemeente Teylingen en de tegenstanders van het onderzoek vinden dat het niets toevoegt.

Wethouder Volten (VVD) gaf aan het toch de moeite waard te vinden om het te laten onderzoeken. Bij de stemming die hierop volgde was het uiteindelijk een stemverhouding van 14 voor en 10 tegen waardoor er binnenkort een onderzoek gedaan gaat worden naar de haalbaarheid.

2 REACTIES

  1. Laat me raden….de gemeente schakelt een onderzoeksbureau in. Kosten 100.000 euro of meer. Wat is er tegen een referendum/enquête onder de bevolking? Kosten: veel minder dan 100.00 euro. Resultaat: veel beter inzicht in de wens van de bevolking.Kam men dat nu niet zelf bedenken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in