foto Jayden van der Meer

Hillegom – De hulpdiensten zijn dinsdagochtend gealarmeerd voor een ongeval in de Meerstraat in Hillegom. Een jongen en een meisje die op een fatbike reden, kwamen door onbekende oorzaak ten val. De jongen raakte lichtgewond, maar kon ter plaatse worden verzorgd. Het meisje is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

4 REACTIES

 1. Het is wachten op doden. Jongeren op fatbikes kennen de verkeersregels niet, rijden veel te hard met die krengen, en denken dat iedereen voor ze opzij gaat. Het is heel naar dat ze zelf gewond raken, maar ik vind het nog erger dat ze door hun rijgedrag bij andere verkeersdeelnemers verwondingen of nog erger kunnen veroorzaken.

 2. De roekeloosheid waarmee met die fatbikes rondgereden wordt is stuitend!
  Ik reed vorige week op mijn gewone fiets zonder ondersteuning via Rijnsburg naar Leiden.
  Op het fietspad tussen de rotondes Beeklaan en Zwarte weg in Noorwijk kwam me een fatbike tegemoet.
  Een jongetje van zo rond de 12 jaar zat op die fiets met beide handen los van het stuur zijn mobieltje te bedienen waar ook alle aandacht naar uit ging in plaats van naar het verkeer. De snelheid waarmee het ventje reed was zeker twee keer zo hard als dat van mij en dat ook nog eens zonder helm.
  Mij is inmiddels wel duidelijk geworden dat de hersenen van kinderen uit deze leeftijd nog niet ver genoeg ontwikkeld zijn om in te zien dat je je leven echt op het spel zet met waar je mee bezig bent.
  Nog even afgezien wat een verdriet het z’n naasten gaat geven en niet op de laatste plaats de zorgkosten om het mannetje weer op de been te krijgen.
  Ik hoop van harte dat dit meisje er zonder al te veel ellende vanaf komt!

 3. Geen paniek die rage gaat ook wel weer een keer over. En risico’s horen bij het leven net als op je bek gaan.

 4. Ze gaan veelste hard!
  Halen mijn ebike in!
  Kennen de regels niet!
  Ik vind dat t verboden moet worden het zijn net scooters zo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in