Ontwaacken in Alle Smaacken

Begin september 2005 begon Pieter Kuijt, samen met Marleen de Winter, na omzwervingen bij de VLOK, Radio Rijnsburg & Radio Mebora, de ochtendshow “Ontwaacken in alle Smaacken” bij het toenmalige lokale station RTV Nens (de zender voor Noordwijk & Noordwijkerhout).

De show is er sindsdien wekelijks op zaterdagmorgen van 8 tot 10. De eerste jaren kwam het programma in de zomermaanden live vanaf strand, maar dan van 10 tot 12 en de laatste jaren maken Pieter & Leonoor jaarlijks op locatie vanuit het CultuurCafe een eindejaarsshow onder de titel “Ontwaacken Ontmoet…”

Inmiddels is Ontwaacken al weer toe aan haar 11e seizoen, werd RTV Nens per 1 september 2013 Bollenstreek Omroep (BO) en zijn Leonoor Ruigrok, Tessa Yanover & Inge Plas nu, samen met Martha Baalbergen & Raymond de Vries als invallers, de vaste krachten in de ochtend.

Wekelijkse ingrediënten zijn :

BO’s Headlines, Moedertje Groen met het nieuws uit de natuur, de (Bollen)streektelefoon, het Cultuurcafé, de activiteiten van het weekend en het programma van  Theater De Muze afgewisseld met de lekkerste muziek om bij wakker te worden.

Het laatste programmanieuws vind je op onze Facebook en ons programma (terug)luisteren kan via “Live & Gemist”.


Uitzending op zaterdagochtend van 8:00 tot 10:00 uur


Wilt u de laatste 2 uitzendingen opnieuw beluisteren? klik hier