Bollenstreek – De onweersbuien met forse regenbuien maandag laat in de middag hebben in delen van de Bollenstreek voor veel overlast gezorgd. Straten liepen vol, riolering kon het niet meer aan, putdeksels kwamen omhoog en de brandweer kreeg veel meldingen. In Noordwijk werden straten door de brandweer afgezet vanwege het vele water op de weg. Ook de Victorkerk in Noordwijkerhout had overlast van de vele regen. In Sassenheim waren er problemen in de Bijdorpstraat en de Platanenlaan. De nieuwe botonde naast de N206 bij Noordwijkerhout werd ook afgezet. De veiligheidsregio Hollands Midden deed al snel een boodschap er uit: alleen 112 bellen bij levensbedreigende situaties.

Noordwijkerhout, rotondes bij N206, foto: PR

 

Noordwijk: Golfbaan, Golfweg, Parallel Boulevard:

Duinpark, foto Nick Vink:

Herenstraat, Voorhout filmpje A. Admiraal

Van Alkemadelaan, Sassenheim, filmpje Mark Kool:

Dronebeelden Sassenheim van Maurice Hoogeveen:

7 REACTIES

  1. Voor welk bedrag werd er ook alweer een extra diepliggende hemelwaterafvoer aangelegd?
    Deze extra afvoer zou een definitief einde maken aan alle wateroverlast!!!! ook bij extreme weersomstandigheden.
    Het lijkt erop dat dit geld weggegooid is, is er een garantiestelling opgemaakt wanneer de afvoer niet zou voldoen aan het gestelde?

    • Dit is geen hemelwater afvoer.. dit is een grondwater afvoer dat is iets totaal anders. Dit voert alleen het water weg wat door de dijk tegengehouden wordt

  2. Op de boulevard licht ook nog een pijp van een miljoen en wat heeft die parallell boulevard vaard gekost was toch voor overtollig water ik zou mijn geld maar terug vragen . Wat een bende zullen wel zeggen dit is overmacht .En ni nog het wantvelt ook weer een paar miljoen lekker bezig.

  3. Een regen bui als deze mag inderdaad over last geven ..maar schade zou niet nodig moeten zijn ..maar de kennis kunde tbv water beheersing is flink gekelderd..bij plaatselijke gemeente… maar er zijn wel degelijk bedrijven die wel raad weten .. maar de overheid is doof voor deze techneuten ..en huren vaak rommelaars in ..let wel er zitten goeie tussen maar dan hoor je er ook niets van ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in