Hillegom – Verschillende dansscholen, de Hillegomse Speel-o-Theek en de Muziekschool zijn onder andere zaterdagochtend 3 februari met een kraampje vertegenwoordigd in de bibliotheek. Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert samen met de bibliotheek voor de achtste keer de peuter- en kleutermarkt aan de Sportlaan.

De jonge ballerina’s van dansschool Martha de Rijk maken kleine pirouetjes tussen de boeken in de Bibliotheek in Hillegom, toegejuicht door hun enthousiaste ouders. Die soms geïnteresseerder lijken in het optreden van hun kleintje, dan de markt die zich daarachter afspeelt. Hoewel er van alles te doen is op de Hillegomse peuter- en kleutermarkt. 

‘Iedereen is toch op zijn of haar manier aan het zoeken naar de juiste organisaties. Door deze markt te organiseren, schrijven wij dus een aantal peuter- en kleuterorganisaties aan’, vertelt Carola van Maris van Centrum voor Jeugd en Gezin. Niet alleen ouders hebben baat bij de markt, ook de organisaties onderling leggen contact, legt Martha ter Heijden vestigingsmanager van de bibliotheek. 

Benieuwd naar meer informatie? Verslaggever Nick Vink ging langs en liep met Carola en Martha over de markt:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in