Noordwijk – Er komt een nieuw plan voor de Koningin Wilhelminaboulevard en naastgelegen gronden. Dat antwoorden B & W in reactie op een eerder door Puur ingediende en door de gemeenteraad aangenomen motie. In de motie werd opgeroepen te komen tot een integrale visie en een plan van aanpak voor de Koningin Wilhelminaboulevard. Deze visie komt er na de zomer, melden B & W.

Het gaat om een plan waarin het Palaceplein, Gat van Palace, de Koningin Wilhelmina Boulevard, Vuurtorenplein, de Zeereep en het parkeren in het duin zijn opgenomen. Het college meldt:  ‘een integrale visie waarin de gehele boulevard in is verwerkt. In deze conceptvisie zullen we ook ingaan op de horeca- en of de woonbestemming op de Koningin Wilhelminaboulevard’. Het gaat om een concept. De visie zelf zal uiterlijk in het eerste kwartaal van 2025 worden aangeboden inclusief een uitvoeringsprogramma waarin de
kosten en een planning zijn opgenomen.

 

16 REACTIES

  • Inderdaad Mourits! Waar moet de eerlijke, hardwerkende Kokkerhouter nou z’n kop d’r afschroeven op schunnige muziek? Wordt daar nog aan gedacht? Of hebben we alleen nog maar oog voor de toerist?

   • Ik hoor weer enige ironie doorklinken in uw reactie over de nieuwe Schelft in Noordwijkerhout, net zoals bij uw reactie over De Duinpan in De Zilk. Mag ik de volgende keer een ironische uitspraak van u verwachten over een gebouw in Noordwijk? Dan is de cirkel rond.

 1. Hulde! Weer een nieuw plan. Gemeente Noordwijk is kampioen in het maken van plannen, het laten sneuvelen in een amateuristisch bestuur en ze daardoor toch maar half of helemaal niet uitvoeren. Kunnen we het er daarna weer met z’n allen over hebben. Onder het motto ‘Panem et circenses’ (geef het volk brood en spelen)……

 2. In Noordwijk maken ze plannen, plannen en nog eens plannen en komt nergens wat van terecht. In andere kustplaatsen maken ze plannen en voeren die uit. Ach, we krijgen waar we op stemmen.

 3. Weer miljoenen over de balk gooien het wordt nooit wat die boulevard en wij maar sponseren binnen en nw hout en de zilk het is te gek voorworden het wordt toch tijd dat er een anderbestuur komt een maand geleden zaten ze daar op dat gemeentehuis nog te huilen dat de broek riem aangetrokken moet worden hebben jullie dan zitten liegen . Ga eerst de lasten voor de burgers maar een verlagen voor dat je weer geld gaat besteden aan die boulevard want er licht al een nutteloze pijp in die en miljoen gekost heeft . Dit noemen ze geld over de balk gooien van de Noordwijkers hoeft het niet . Wat een beleid .

 4. Als je zweefvliegveld Langeveld nou verhuist naar de boulevard en je maakt van de vuurtoren een heuse controle toren…. Wel eerst platgooien, die hele handel. Levert al jaren alleen maar ellende op. Maar nee hoor, vooral blijven kijken, kijken en niets doen. Mislukte flutgemeente.

 5. Ik wacht op de dag dat al deze klagers die het hiet vreselijk vinden verhuizen naar een beter oord. Komen er tenminste nog wat huizen vrij.

  • Tja Hans, zo kan je alles lekker makkelijk platslaan. Wees blij dat er wat kritische medebewoners zijn. Die zien hoe mooie het is en hoeveel mooier het kan zijn. De hele gemeenteraad maakt er toch ook een bende van en smijt ons geld over de balk zonder echt waarde toe te voegen aan de omgeving. Alle serieuze dossiers zijn een puinhoop.

 6. Boulevard afsluiten voor auto’s en er echte promenade van maken (a la Scheveningen); biedt kansen voor ondernemers en inwoners (gemeente).
  Parkeerruimte elders creëren (manege lokatie wellicht erbij).
  Opknappen buttonpop en weer de blikvanger van Noordwijk.
  Wat een welkom aan onze gasten in het dorp.

 7. We hebben het dan over het verdriet van noordwijk.
  Enkele tools heb je nodig investeerders,expertise en passie.
  Minder regels,minder heffingen en promotie.
  Minder commercieel.
  Na de val van de grote hotels kwam er desintresse.
  De maand verblijf gasten bleven weg.
  Men denkt het af te kunnen met een selecte groep yuppen met de vorm als daytrippers.
  Het is een zwart gat.
  Dat als melkkoe wordt gezien.
  Zoals andere uit gaans gebieden is boulevard en strand ook doodlopende weg.
  Er waren betere tijden met glans.
  Adviseurs en planbureau,s verdienen er lekker aan.

 8. Je kan je beter eens drukker maken over betaalbare woningen dan over die bodem loze put wat ze boulevard noemen jullie maken je drukker voor al die lui die een keer naarstrand komen denk eens aan je eigen inwoners die ook een betaalbaar huis willen kunnen kopen in plaats van villa’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in