Lisse – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag onder meer met een politiehelikopter gezocht naar meerdere daders van een plofkraak op een brillenzaak in Lisse. Iets na drie uur werden buurtbewoners aan de Kapelstraat gewekt door een luide knal. Buiten bleek het raam van de opticien vernield door zwaar vuurwerk en hadden inbrekers het gemunt op dure brillen. Diverse brillen werden meegenomen waarna de daders op een scooter vluchtten. De brandweer kwam ter plaatse vanwege rook en een brandlucht maar die konden snel terug naar de kazerne. De politie doet onderzoek. 

Update 11:50: De politie is op zoek naar getuigen voor de plofkraak. Vermoedelijk is de inbraak gepleegd door een drietal personen. Zij zijn weggereden met een scooter vanaf de Kapelstraat 2, richting de Heereweg. Er is nog geen signalement van de daders.

Wie iets gezien heeft, beelden kan aanleveren of andere info heeft relaterend aan de zaak, kan bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

1 REACTIE

  1. Zeer triest. En wederom de simpele oplossing: camera’s met automatische kentekenherkenning op alle toegangswegen. Niet plaatsen betekent moedwillig deze ellende vanuit omringende steden naar binnen trekken. Hardwerkende belastingbetalers uit de Bollenstreek hebben recht op veiligheid waarvoor ze betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in