Maak jij zelf een podcast over de Bollenstreek en zou je die op deze pagina willen publiceren? Laat het ons weten via [email protected].

Dit is de Thuiswedstrijd: een uur mensen op hun praatstoel onder het motto: “enige diepgang is nooit weg”, Te gast zijn bewoners van de Bollenstreek en mensen die zich met de streek verbonden voelen. Zij kiezen hun muziek, wij kiezen de richting van het gesprek. Met deze zinnen begint elke aflevering van het portretprogramma de Thuiswedstrijd. Het programma wordt gemaakt door Esther Huijser-Driessen, Frans van Egmond en Han Kuijper.
Esther Huijser-Driessen Frans van Egmond Han Kuijper
Uitzending is zondag 21.00 uur, de herhaling is woensdag om 20.00 uur.
Hieronder vindt u oude afleveringen van de Thuiswedstrijd.
In het radioprogramma Bollenstreek Ondernemers praat Bart Weijers een uur lang met een ondernemer uit de Bollenstreek.
Het programma is te beluisteren op zondagavond om 18.00 uur, de herhaling is woensdag om 19.00 uur.

Podcast archief

Fiocast is de podcast gemaakt door leerlingen van het Fioretti College in Hillegom. Elke week maakt een groep leerlingen een leuke en interessante podcast. Er zijn vier verschillende groepen die begeleid worden door vier eindredacteuren. Dit zijn docenten van het Fioretti. Deze podcast is ook op de radio te beluisteren op zaterdagavond om 20.00 uur.

Dit programma is op zomerstop.

Yannick Renkema en Bart van Zelst doen niets liever dan praten over de verhalen die de Bollenstreek kleur geven. Vaak onder het genot van een biertje bespreken ze de lokale cultverhalen en markante inwoners die ervoor zorgen dat deze streek zo fel afsteekt tegen de grauwe Noordzee en de grijze Randstad. In elke aflevering van Parels & Paradijsvogels staat één zo’n paradijsvogel of parel van een verhaal centraal.
Twee Noordwijkse zussen, Maija en Elly Vliet Vlieland, maken podcasts met verhalen over Noordwijk van vroeger. De ene zus schrijft de verhalen en de andere leest ze voor.
ample Description