In het tv-programma Podium Bollenstreek is ODI acteur Arjan Laros gast. Hij speelt in het toneelstuk “Het Oudste Beroep”, uitgevoerd door toneelverenigingen ODI uit Noordwijkerhout en HTIOS uit Noordwijk.

Het toneelstuk speelt zich af in een appartement dat gehuurd wordt door Mariska. Zij gebruikt haar woning als huis van plezier waar ze mannen ontvangt, wat uiteraard helemaal niet mag. De huurbaas, aannemer en elektricien moeten onderhoud gaan doen. Als er meer dames in huis zijn dan alleen de huurster, ontstaan er ingewikkelde situaties. En dan komt tot overmaat van ramp ook de moeder van Mariska er nog wonen.

De voorstellingen in de Muze Noordwijk vinden plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april (geen grapje), de aanvang is beide avonden 20:00 uur. Donateurs en sponsors hebben gratis entree na reserveren. De losse kaartverkoop is € 10,- per kaart. (voor de Schelft ook te koop bij Suzanne’s Feestshop en M-kappers). Voor informatie over reserveren en de kaartverkoop(adressen) kijk op: www.toneelverenigingodi.nl en www.toneelvereniginghtios.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in