Lisse – Marco van Klink heeft vrijdag uit handen van burgemeester Lies Spruit een Koninklijke onderscheiding gekregen. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg zijn onderscheiding tijdens de vrijwilligersavond van speeltuinvereniging Marijke in Lisse.

Marco van Klink is al 22 jaar als vrijwilliger actief voor Speeltuinvereniging Marijke. Sinds 2001 is hij er penningmeester, vanaf 2006 doet hij de organisatie van de jaarlijkse avondvierdaagse. Hij is ook al 30 jaar als vrijwilliger verbonden aan volleybalvereniging LIUSNA, vooral bij scheidsrechtertaken. Als scheidsrechter is hij vanaf 2003 actief in de Tweede en Eerste Divisie. Vanaf 2014 is hij scheidsrechter bij de Eerste Divisie, Topdivisie en Eredivisie van de Nederlandse Volleybal Bond. Marco van Klink is wedstrijddirector bij het Nevobo Event Team dat jaarlijks diverse (inter)nationale toernooien in Nederland organiseert. Hij is een van de medeorganisatoren, recent nog bij de kwartfinales van de Volleyball Nations League Mannen in Rotterdam.

Andere verenigingen waar de heer Van Klink zich voor inzet, zijn:

  • Harddraverijvereniging, voor activiteiten die in de week van de Najaarsfeesten in de speeltuin worden georganiseerd; als verkeersregelaar bij evenementen van de Harddraverijvereniging
  • EHBO-vereniging Lisse
  • Voetbalvereniging Kagia
  • Nationale Vereniging De Zonnebloem, als vrijwilliger op vaarvakanties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in