foto gemeente Teylingen

Warmond – Het spoorviaduct in Warmond gaat de hele maand oktober dicht voor herstelwerkzaamheden. Tijdens onderhoudswerkzaamheden werd ontdekt dat de betonnen rijvloer los ligt van de onderliggende betonconstructie. Reparatie en een nieuwe betonverharding moeten voorkomen dat het beton verder wordt aangetast. Ook moet de pompinstallatie worden vervangen. 

Daarvoor wordt van 2 tot en met 31 oktober de hele rijbaan onder het spoorviaduct afgesloten. Warmond is dan afgesloten voor autoverkeer vanuit en in de richting van Oegstgeest. Fietsers en voetgangers kunnen vanuit beide richtingen gebruik blijven maken van het fiets- en voetpad aan de Padoxlaanzijde. 

Tijdens de werkzaamheden rijdt buslijn 50 (Haarlem–Leiden) om Warmond heen via de N444 en de A44. Er worden pendelbussen ingezet tussen station Sassenheim en halte Sweilandstraat in Warmond. Reizigers kunnen in Sassenheim overstappen op o.a. buslijn 50 richting Leiden of Haarlem. De gratis pendelbus rijdt als volgt: 

  • Maandag tot en met vrijdag: 06.00 tot 0.9.30 uur en 15.30 tot 19.45 uur.  
  • Zaterdag: 11.30 tot 18.30 uur 
  • Zondag rijdt er geen pendelbus. 

 

3 REACTIES

  1. Heftig. Wel beetje een late aankondiging. Hoeveel bedraagt de extra reistijd en waarom moeten mensen op zondag het maar zelf oplossen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in