Hillegom – De bestuurder van een auto is vrijdagmiddag in Hillegom na twee ongevallen doorgereden. Deze bestuurder werd uiteindelijk aangetroffen op het Brouwerplein waarna zijn rijbewijs werd gevorderd. 

De eerste aanrijding gebeurde op de rotonde Olympiaweg/Hillinenweg. Daar botste een witte auto op een zwarte wagen. De zwarte wagen reed door en kreeg verderop weer een aanrijding, ook hier reed de bestuurder van de zwarte auto weg. Bij het tweede ongeval reed de tegenpartij al bellend met de politie achter de zwarte wagen aan tot aan het Brouwerplein. Daar werd de politie ook heen gestuurd, waar ze zijn rijbewijs in beslag namen.

Zowel bij het eerste ongeval als bij de tweede raakte niemand gewond. Wel is een kindje uit de witte wagen bij het eerste ongeval onderzocht door ambulancepersoneel. De brandweer werd ook opgeroepen voor een brand bij de witte wagen maar er was uiteindelijk geen brand. De witte auto kon niet meer verder en moest worden afgesleept. Diverse bestuurders negeerden de afzetting, deze zullen nog bericht krijgen in de vorm van een bekeuring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in