foto gemeente Noordwijk

Noordwijkerhout – De rotonde Gooweg–Langelaan gaat voor een periode van zes weken dicht voor autoverkeer. Op dinsdag 2 april wordt gestart met de laatste fase van de werkzaamheden in het gebied. Tijdens de sluiting worden het riool en het asfalt vervangen. Uiterlijk 17 mei gaat de rotonde weer open voor alle verkeer.  

Het Partycentrum Flamingo, Teylingen College Leeuwenhorst en NH-hotel Leeuwenhorst blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid via het Westeinde. Omwonenden zijn met een brief op de hoogte gesteld. 

Voor het Bloemencorso in de Bollenstreek, dat plaatsvindt op 20 zaterdag april, wordt een deel van de rotonde tijdelijk opengesteld. Zo kunnen de praalwagens erlangs.  

13 REACTIES

 1. ja het blijft knap ..elk jaar om deze belangrijke tijd voor de streek weet de gemeente Noordwijk zulke dingen te plannen …petje af voor de planning

 2. De s Gravendamse weg rechtaf bij leeuwenhorst is zowat een half jaar dicht geweest nee de gemeente Noordwijk doet zijn eigen planning wat een miskleun . Wat zitten daar voor een lui op dat gemeentehuis . Een maand dicht in de drukste maand van het jaar ja ik weet dat de s Gravendamseweg van de provincie is . Maar ik snap het wel in de zomer kan het niet want dan moeten de gasten die naar het kuuroord komen die moeten vrij baan hebben .Het is van de gekken .

 3. Dit is het verschil tussen de Gemeente en Provincie.
  De twee rontondes zijn in mum van tijd opgeleverd onder de rijksweg. De rotonde en Langelaan duurt veel langer. Het verschil de Provincie is met bijna 40 man op locatie aan het werk. De gemeente Noordwijk doet dit met maximaal 10 maar meestal zijn er minder bezig. De uitleg wij hebben niet meer budget van de Gemeente Noordwijk gekregen.

 4. Het is te hopen dat niet al teveel automobilisten de Leeweg/Bronsgeesterweg als sluiproute gaan gebruiken want hier fietsen dagelijks behoorlijk wat scholieren en de snelheden waarmee je soms auto’s ziet rijden dat beloofd niet veel goeds.

 5. Hebben ze eindelijk bloemen gaan ze een rontonde aan leggen op de mooiste plek vaan Noordwijk wat een planning. Want de andere kant die altijd mooi was staan nu van die kleine huisjes.

 6. Ieder weldenkend mens/organisatie die iets wil organiseren gaat eerst uitzoeken of er op/of rond de gewenste datum/data iets op de agenda staat van een of andere activiteit(en).
  In deze tijd heel makkelijk na te gaan toch, een druk op de knop en je weet bijna alles. Vroeger moest je alles nabellen maar was de plaatselijke kennis wel veel groter. We zullen zien wat er volgend jaar weer voor blunder begaan wordt. Westeinde is evenals de Leeweg een schoolfietsroute, zet hier zoveel mogelijk verkeersregelaars neer, om de snelheid af te remmen

 7. Was te verwachten dit. Hier is Noordwijk heel goed in verkeerde planningen. Onze burgermeester Was weer onderweg zeker naar een opening of feestje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in