Bron: Stichting Dahlia Mozaieken Bollenstreek

Bollenstreek – Tijdens het Dahlia Mozaïeken Weekend, dat dit jaar plaatsvindt van 8 tot en met 10 september, worden er meer dan 90 verschillende dahliamozaïeken gemaakt en tentoongesteld in de Bollenstreek. Op donderdag 7 september starten honderden enthousiaste deelnemers met het creëren van bijzondere kunstwerken met behulp van kleurrijke dahlia’s.

Een jury gaat 9 september ’s ochtends op pad om alle mozaïeken te beoordelen en een top 3 te selecteren per dorp. De prijsuitreiking vindt plaats om 16:00 uur bij de Hillegomse Oude Pomp, waar burgemeester Arie Van Erk de prijzen zal uitreiken aan de deelnemers die volgens de jury het beste scoren op totale indruk, kleurgebruik, originaliteit en afwerking.

Tijdens het Dahlia Mozaïeken Weekend zijn alle mozaïeken gratis te bewonderen. Op de website zijn fiets- en wandelroutes langs de mozaïeken beschikbaar. Deze verschillen van kleinere routes per dorp tot een uitgebreide fietstocht van ongeveer 40 kilometer voor degenen die alle mozaïeken willen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in