Sandra Bechtholt. Bron: Keukenhof

Lisse – Sandra Bechtholt zal met ingang van 1 oktober de functie van algemeen directeur bij Keukenhof invullen. Met twintig jaar ervaring in diverse marketing- en communicatierollen binnen de erfgoedsector, gaat ze samen met de directeur bedrijfsvoering de directie van Keukenhof vormen. Er wordt nog gezocht naar een tweede directeur.

Haar professionele carrière begon in 2003 bij het Rembrandthuis voordat ze overstapte naar het Spoorwegmuseum in Utrecht, waar ze de functie van Hoofd Marketing en Communicatie bekleedde. Bij het Huis van het Boek in Den Haag was zij verantwoordelijk voor het herpositioneren van het museum, het ontwikkelen van een vernieuwd tentoonstellingsbeleid en het herstructureren van de interne organisatie.

Bovendien zit ze sinds 2021 in de Raad van Toezicht van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk, is ze betrokken als adviseur bij het Programma Kunstpodia 2022 & 2023 van het Mondriaanfonds en vervult ze de rol van voorzitter bij de Stichting Museumnacht Den Haag. Op dit moment is Sandra nog de directeur van het Huis van het Boek in Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in