Noordwijkerhout – Noordwijkerhout krijgt een schaatsbaan. De eigenaren van Como & Co en de Volière openen half december ‘Het Schaatsplaatsje’ op de Brink in Noordwijkerhout.  

De schaatsbaan op de Brink staat er tot eind januari 2024. Op locatie zijn schaatsen in allerlei maten te huur en er zijn verschillende zitjes. Uiteraard zijn verse poffertjes, snert, warme chocolademelk, hotdogs en meer winterse lekkernijen verkrijgbaar.  

Het Schaatsplaatsje is zeven dagen in de week open. Maandag, dinsdag en donderdag van 14:30u tot 20:00u, woensdag en vrijdag van 12:00u tot 20:00u en in de weekenden en kerstvakantie van 10:00u tot 20:00u. Meer informatie: www.como-co.nl, Facebook en Instagram. 

4 REACTIES

  1. Leuk vlakbij me dochter en schoonzoon komen schaatsen , dan kan ik ze het beentje over in de bochten leren , zeker me schoonzoon van 2 meter .

  2. Lijkt me geweldig eindelijk iets leuks in het nieuws.kan zelf niet schaatsen maar mijn kinderen wel .leuk als ze dan weer langs komen van de anderekant van nederland super initiatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in