foto gemeente Teylingen

Warmond – Inwoners van de Sweilandstraat en Herenweg hebben een brief gestuurd naar de gemeente Teylingen vanwege de opgelopen schade door het versmallen van parkeerplaatsen. In de brief laten inwoners weten dat er spiegels van auto’s zijn afgereden, zwaar verkeer nauwelijks kan passeren en geparkeerde auto’s uit hun parkeervakken steken.

De inwoners willen van het college van B&W een toelichting over de versmalling van parkeerplaatsen. Met een breedte van 1.90 meter voldoen ze, volgens de brief, ook niet aan de voorwaarden voor een legale parkeervoorziening.

De brief staat op de agenda van de commissievergadering van 4 april.

7 REACTIES

 1. Ik ben buschauffeur en rijd regelmatig door deze straat. Ik was vol van verbazing, na de opening van deze straat. Welke idioot heeft zoiets kunnen verzinnen, om een straat zo in te richten. Ik wist meteen dat dit problemen zou opleveren, en daar hoef niet voor gestudeerd te hebben. Ik weet zeker dat deze situatie verandert moet worden. Chapeau!!!

 2. Deze situatie is zeer zeker absurd.
  Dit is verzonden achter een bureau door mensen die geen benul hebben van grote en zware voertuigen.
  In theorie moet het allemaal makkelijk kunnen, ze zouden eens zelf achter een groot stuur moeten kruipen.

 3. Het is overal een trend om wegen en parkeerplaatsen expres te versmallen vaak i.c.m. belachelijke brede stoepen.
  En dat terwijl auto’s juist breder worden. Niet uit onkunde maar expres om het verkeer af te remmen. Een goed voorbeeld is de Keuvel/ Raadhuisstraat waar je als fietser vaak in de knel komt of van ellende maar over de stoep verder gaat omdat alles is dichtgeslipt. Met kans op een bekeuring.

 4. Als ik hierdoor heen gaat met mijn Juke moet ik opletten dat er niet een tegen ligger mijn spiegel eraf maait!
  Wat small!!!!!!wie verzint deze indeling en uitvoering.
  Meten is weten,de bussen kunnen zo niet ontspannen rijden,hoop dat er geen ongevallen hierdoor ontstaan,maar hoop dat elke deelnemer aan het verkeer met schade dit gaat melden aan politie en B&W,laten ze maar eens gek worden daar op dat gemeentehuis Voorhout van de vele emails en brieven over dit probleem!!!! Diepe buiging!!

 5. Ik rij op weg naar mijn werk altijd door Warmond. Na het klaarkomen van de eerste werkzaamheden had ik meteen al zoiets van: “Dit is VEEL te smal!” Met mijn Renault Twizy – https://autotesten.nl/renault-twizy-color-e-tune-2021-autotest/ – kan ik fietsers inhalen maar in een gewone auto moet je persé achter fietsers blijven hangen. Echt belachelijk, leuk hoor die verkeersremmende maatregelen maar als die wethouders zijn overal gewoon totaal doorgeslagen. Knettergek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in