Schatgraven archiefbeeld

Noordwijk – Na enkele jaren van afwezigheid vindt er op zondag 12 mei op het strand van Noordwijk  het ouderwetse schatgraven plaats. Kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar kunnen met behulp van hun handen graven naar de mooie schatten die verborgen zitten in het Noordwijkse zand.

De schatkisten die begraven liggen, bevatten sponsorbedragen en die bedragen worden geschonken aan een goed doel. Een van die goede doelen is Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje in Noordwijk.

Het evenement wordt georganiseerd door De Ronde Tafel 115 Katwijk/Noordwijk, die zich inzet voor lokale goede doelen. Ditmaal zijn er diverse goede doelen aan het evenement gekoppeld, waaronder dus Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje.

De locatie van het evenement is het strand van Noordwijk, ter hoogte van strandpaviljoen J. van Roon (afrit 14). Kinderen kunnen gratis meedoen en zich op de dag zelf bij de organisatie aanmelden. Ook is het nog mogelijk om te sponsoren. Kijk voor meer informatie of om een bijdrage te leveren op schatgraven-noordwijk

1 REACTIE

  1. Dat is weer eens een leuke activiteit, beter dan de mobieltjes en gezelligheid erbij.
    In mijn jeugdjaren (’50er) was het een gekrioel net als op de foto.
    Meedoen is belangrijker dan winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in