Noordwijk – Tijdens een verkeerscontrole door de politie, maandag bij zwembad BinnenZee, heeft een scooterrijdster het wel heel bont gemaakt.

De vrouw kreeg een volgteken van een motoragent, maar ze kneep er tussenuit. De motoragent ging er met sirene en zwaailichten achteraan en kon de scooterbestuurster staande houden. De vrouw bleek een losse kinband te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast kreeg de vrouw een boete voor het niet opvolgen van een aanwijzing van de politie.

Twee andere bestuurders kregen een WOK melding (Wacht Op Keuren), één kreeg een boete voor een onleesbare kentekenplaat en een bestuurder ging op de bon voor het bellen op de scooter.

 

6 REACTIES

    • Helemaal eens. Het lijkt wel het circuit van Zandvoort. Maar ze doen er gewoon niets aan. Te weinig personeel wordt er dan gezegd.
      Maar het is de vroem vroem partij die dit tegen houdt. Maar als er een paar boeren met een trekker bij een VVD minister voor haar deur staan komen de agenten uit alle hoeken en gaten. Dus…

  1. Heel goed dat er weer eens een controle is geweest. Als ik met de auto van zee naar binnen rij word ik toch wel heel vaak ingehaald door scootertjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in