De onthulling van het nieuwe logo. Bron: Padua

Noordwijkerhout – Woningstichting Sint Antonius van Padua vierde woensdag haar 105-jarig bestaan in Noordwijkerhout bij Café Van der Geest. Tijdens deze feestelijke gelegenheid werd het nieuwe logo en de nieuwe werknaam onthuld. De naam is vereenvoudigd tot ‘Padua’ en het nieuwe logo werd gepresenteerd.

Het café was vol met mensen voor de viering van de woningstichting. Vertegenwoordigers van huurdersorganisaties, de gemeente, aannemers, architecten en andere corporaties uit de regio konden tijdens deze verjaardag onder een borrel hun netwerk uitbreiden.

De nieuwe naam en het logo weerspiegelen volgens de organisatie de moderniteit van het bedrijf zonder afbreuk te doen aan haar naamsbekendheid en historische betekenis.

3 REACTIES

  1. Natuurlijk doet de huidige naam ” Padua” i.p.v.
    ” Sint Antonius van Padua ” afbreuk aan de historische betekenis. Padua is een plaats in Italië. Wat heeft dat met Noordwijkerhout te maken? Met de naam van Sint Antonius, een Franciscaner, erbij snap je het verband in combinatie met woningbouw. Nu is Padua een loze benaming.

  2. Moeten we Sint Nicolaas uit Spanje of Myra straks Spanje of Myra gaan noemen om zo recht te doen aan de ‘historische betekenis?’ Wat zijn de kosten geweest van deze verandering? Denk aan briefpapier, kaartjes, website, bedrijfsauto’s, kleding, extra communicatie, trainen personeel ect. Telefonistes zullen juichen en hun mond wat minder vol voelen als er gebeld wordt. Wèl een mooi logo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in