Timo Ruigrok kon met twee treffers niet voorkomen dat SJC zich bij hekkensluiter Alphense Boys alsnog met 5-4 liet aftroeven (foto: Johanna Oskam/archief).

Noordwijk – Het is SJC niet gelukt om te winnen van Hoogland. In de gemeente Amersfoort verloren de Noordwijkers met 3-0.

Na het spektakel van vorige week vlogen de doelpunten er zondagmiddag een stuk minder snel in. Pas na twintig minuten was het eerste spektakel te zien op sportpark Langenoord: SJC-verdediger Timo Verweij schoot de bal op de lat van afstand. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Na een halfuur spelen drong de thuisploeg aan, toen twee grote kansen niet benut werden. De ploegen leken te gaan rusten met de brilstand op het bord, totdat Hoogland in de 45e minuut op 1-0 kwam, uit een corner. Doelpuntenmaker was Lex Hienekamp.

Na rust was het Willem Beuk die de hoofdrol opeiste. De jonge doelman hield SJC meermaals op de been, maar kon alleen toekijken toen Serif Sengul een 100% kans miste voor open goal. Hoogland kwam beter en beter in de wedstrijd en bleef vuren op het doel van SJC, maar Beuk wilde niet meegeven. Een kwartier voor tijd tikte de keeper een vrije trap uit de kruising. De Noordwijkers konden geen vuist maken na rust en richting het einde van de wedstrijd kon Hoogland dan ook uitlopen. In de 86e minuut scoorde Maurits de Baar de 2-0 en in blessuretijd deed Henri Kersten er nog een schepje bovenop: 3-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in