Hillegom – De bouw van de nieuwbouwwijk ‘De Witte Tulp’ in Hillegom gaat definitief door. Onlangs werden het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning onherroepelijk. Van Rhijn Bouw start in augustus met de bouw van 115 woningen. 

Het plan bestaat uit 24 eengezinswoningen, een vrijstaande woning, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 20 beneden-bovenwoningen (zogenaamde BEBO’s), 4 luxe penthouses en diverse types appartementen, waaronder 32 voor de sociale huur. De woningen zijn gasloos en grotendeels energieneutraal (label A++++). 

De wijk ligt aan het open bollengebied naast de 1e Loosterweg en Stationsweg Er zijn nog enkele woningen te koop. Meer informatie op www.wonenindewittetulp.nl  

 

1 REACTIE

  1. En nu maar hopen dat het bouwverkeer allemaal buitenom wordt geleid en niet over de 2e Loosterweg waar het al te druk is. Hoop dat ook de bouwdrukte in die krappe buurt een beetje te doen is en er voldoende parkeerruimte voor de bouwvakkers gerealiseerd word zo vlak bij het station waar al en nog steeds te weinig parkeerplekken zijn. We gaan het beleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in