In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Toos van Maris, lid van de tentoonstellingcommissie van Museum Noordwijk, en zangleden van Akoestix Vocal Friends, Angela Schotman en Patty de Visser, te gast.

De tentoonstelling “Leon Senf, zijn vrije werk” is van 6 april tot en met 22 september te zien in museum Noordwijk. Deze bijzondere tentoonstelling toont de geschonken werken van Senf (1860-1940), bekend als Chef d’Atelier van de Porceleyne Fles en als veelzijdig kunstenaar van litho’s, houtsneden, olieverfschilderijen, aquarellen en krijtportretten. Senf heeft zich in 1918 in Noordwijk gevestigd. Hij is overleden in 1940.

Akoestix Vocal Friends is een muzikale groep uit Hillegom dat bestaat uit zang en onder begeleiding van akoestische gitaar, bas en percussie. Deze vocale groep staat bekend om hun harmonieuze samenzang en unieke arrangementen, variërend van klassieke stukken tot moderne hits. Met hun optredens hebben ze al veel mensen aan het dansen gekregen, waaronder de burgemeester van Hillegom. Angela en Patty vertellen over hun passie voor muziek en geven een voorproefje van hun nieuwste repertoire.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in