Het publiek tijdens Volendam - Ter Leede (foto: twitter @rkav_volendam).

Sassenheim – Ter Leede is er niet in geslaagd uit te lopen op RKAV Volendam. Beide ploegen stonden op 25 punten in de Derde Divisie maar konden zich niet van elkaar onderscheiden: de wedstrijd eindigde in 2-2.

In de vorige ontmoeting tussen beide ploegen was het Volendam die de drie punten wist te bemachtigen met een 2-3 overwinning, in Sassenheim. Toen was het Ter Leede wat de score opende, nu waren het de oranje-zwarten zelf. Na dertien minuten maakte Patrick Plugboer de 1-0. Ter Leede liet het er echter niet bij zitten en kwam net voor rust op gelijk hoogte, toen Van der Putten de 1-1 raak kopte. Drie minuten later gingen beide ploegen aan de thee.

Na rust kwamen de Volendammers opnieuw op voorsprong. Rens Veerman tekende voor de 2-1, de rood-gelen moesten in de achtervolging. Dertien minuten voor tijd lukte het Ter Leede dan toch: Van der Weijden maakte 2-2. In de 85e minuut bleek dat de thuisploeg de wedstrijd niet met elf man zou eindigen: Sout kreeg een rode kaart. Profiteren konden de Sassenheimers echter niet, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in