Bron: Twitter @acvassen

Sassenheim – Ter Leede speelde zaterdag in Assen tegen ACV. Beide teams kwamen sterk voor de dag tijdens de eerste wedstrijd na de winterstop, maar er kon geen winnaar worden uitgeroepen met een eindstand van 2-2.

Het was Ter Leede met de openingstreffer in de elfde minuut van Marc de Kruijs. ACV, bang voor nog een doelpunt, maakte in de 40ste minuut een overtreding binnen de zestien waardoor een strafschop werd gegeven aan Ter Leede. Aanvoerder Tomas Arroyo benutte de strafschop en zo stond het in de rust 0-2.

De tweede helft begon met een wakker ACV, de thuisploeg kwam na de rust beter in de wedstrijd. Kort achter elkaar wist keeper Mark de Vries van Ter Leede twee keer het doel niet leeg te houden. In de 58ste minuut scoorde Gijs Jasper de eerste voor ACV en in de 64ste minuut maakte Giovanni Zwikstra de stand gelijk. De blessuretijd kleurde rood met drie uitgedeelde rode kaarten, een voor Ter Leede en twee voor ACV. Maar dat had geen invloed meer op de eindstand, de teams moesten de punten delen met 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in