Bron: Twitter @HarkemaseBoys

Sassenheim – De wedstrijd tussen Harkemase Boys en Ter Leede in de derde divisie eindigde in een gelijkspel. Op sportpark De Bosk stond Ter Leede lang op voorsprong, maar door een strafschop in de slotfase werd het uiteindelijk toch nog 2-2.

Luc de Kruijs zette de thuisploeg al snel op achterstand met een beheerst schot in de twaalfde minuut. In de 37ste minuut was het Dennis Hoekstra van Harkemase Boys die via een cornertrap de gelijkmaker inkopte. De scheidsrechter greep al bijna naar zijn fluitje om de rust in te blazen, toen Luc de Kruijs in de 45ste minuut Ter Leede weer op voorsprong zette.

De tweede helft begon met 1-2 op het scorebord. De Harkemase Boys waren dringend op zoek naar de gelijkmaker, maar de Sassenheimers deden er alles aan om dit te voorkomen. Dit leverde gele kaarten op voor Wesley Goeman, Mark de Vries en Marc de Kruijs. In de 79ste minuut werd er strafschop voor Harkemase Boys gegeven na een overtreding van Ter Leede en het was Jari Slort die de teams weer op gelijke hoogte zette. Na nog drie gele kaarten en een paar minuten spelen was de wedstrijd voorbij en moesten de teams met een gelijkspel van 2-2 de punten delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in