Teylingen – Wethouder Heleen Hooij heeft maandag samen met Bart de Jong van de werkgroep Teylingen Fairtrade de SDG vlag gehesen bij het gemeentehuis in Sassenheim. Ook in Voorhout en Warmond wappert de vlag deze week tijdens de SDG Action Week. 

Teylingen is sinds 2020 een SDG gemeente. In 2015 hebben 193 landen zich geschaard achter 17 SDG’s, ontwikkelingsdoelen. Aan die 17 thema’s wordt lokaal gewerkt wordt: van duurzaamheid tot welzijn en biodiversiteit. Ook de Werkgroep Teylingen Fairtrade helpt bij het behalen van de SDG doelen.

In Nederland staan vooral natuur en biodiversiteit onder druk. Teylingen draagt bij door bijvoorbeeld geen pesticiden meer te gebruiken. Ook wordt hard gewerkt om de biodiversiteit en de natuur een handje te helpen.  

2 REACTIES

  1. Echt verschrikkelijk! Deze vlag staat voor al het verkeerde wat de mensheid wordt aangedaan. En die man lijkt zelfs op Joe Biden.. het moet niet gekker meer worden.

  2. @ fred bizar inderdaad wie wil er nou schoon drinkwater en een toilet. Ook dat iedereen recht heeft om voedsel is natuurlijk totaal niet de bedoeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in