Teylingen – Welzijn Teylingen schrijft dit jaar opnieuw de Teylinger Prijs 2023 uit voor beste vrijwilligersactiviteit of project. Op deze manier willen ze de vrijwilligers uit de drie gemeentes in het zonnetje zetten en het werk dat zij verzetten extra aandacht geven. Anderen kunnen projecten nomineren tot 15 september.

Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een initiatief dat omziet naar anderen, verbinding maakt tussen jong en oud of een project dat hulpbehoevende dorpsbewoners een helpende hand uitsteken. De criteria zijn dit jaar wederom ‘Impact en inspirerend’. Welzijn Teylingen roept op om niet bescheiden te zijn bij het nomineren van een vrijwilligersactiviteit. Dit kunnen ook gebeurtenissen en projecten uit 2022 zijn.

Welzijn Teylingen organiseert de Teylingen prijs namens de gemeente. De beoordeling wordt gedaan door een jury bestaande uit de gemeente, gemeenteraas en Welzijn Teylingen. Alle genomineerden krijgen een gesprek. Tevens krijgen de eerste tien nominaties die binnen komen een vlog via de pers en de socials, waarin ruim aandacht besteed wordt aan hun werk.

Wilt u een activiteit of project nomineren? Meld dit aan via het aanmeldformulier: www.vrijwilligteylingen.nl. Klik op vrijwilligers maken Teylingen > Teylinger Prijs en Trofee. Daar vind je ook meer informatie over de criteria die de jury hanteert. Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805, of mail: [email protected]. Nomineren kan tot 15 september 2023. In december vindt de feestelijke uitreiking plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in