In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Meike van Geijlswijk, Chris de Haas en Mieke Kortekaas van Singing Stars te gast. Ook vertelt Jos Warmenhoven over zijn nieuwe boek met tekeningen van panden in de Bollenstreek.

De leerlingen van Singing Stars voeren op 10 februari de productie ‘The Wave’ op. Professor Berg voert in 1967 op een middelbare school een experiment uit om de manipuleerbaarheid van massa’s te tonen. Met Berg als leider vormen leerlingen de groep ‘The Wave’, gekenmerkt door uniformiteit en discipline. Het project wordt populair, maar leidt tot uitsluiting van wie niet conformeren aan groepsregels. Marleen sluit zich aan voor sociale acceptatie. Janice, die kritisch is, wordt een vijand van de groep. Haar waarschuwende stukjes in de schoolkrant worden echter door The Wave verwijderd voor publicatie.

Jos Warmerdam uit Voorhout heeft een nieuw boek. Het boek is gevuld met zijn tekeningen van verdwenen en bestaande panden in Voorhout en omstreken. In Podium vertelt Jos over zijn favoriete tekeningen en wat hem inspireert om deze te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in