Noordwijk – Van Shakespeare tot Magere Hein, ze kwamen zaterdagmiddag allemaal langs tijdens de Theaterwandeling van Theaterhuis Noordwijk door het oude centrum van Noordwijk- Binnen. De hele middag konden theaterliefhebbers op een knusse manier genieten van zeven karaktervolle mini- voorstellingen.

‘Als je zo’n dag organiseert hoop je maar dat het goed weer wordt’, vertelt Martine Zeeman van Theater Noordwijk. En dat is het zeker. De strakblauwe lucht en een zachte wind maken de perfecte omstandigheden voor deze mini-theatertour. In de achtertuin van zeven verschillende huizen, in de omgeving van de Voorstraat tot de Oude Jeroenskerk, worden de korte voorstellingen opgevoerd. 

‘We zijn begonnen met de repetities in maart, dus we hadden drie maanden de tijd om dit voor te bereiden’, vertelt Zeeman. De theatermaakster hoopt vooral dat de bezoekers vandaag genieten: ‘Ik vind het altijd heel fijn als mensen verrast worden. Dat ze denken: ‘Wat gebeurt hier?’ of dat verhalen de bezoeker raken en aan het denken zetten. Dat is waar theater voor mij om gaat.’

Verslaggever Nick Vink liep ook mee met de wandeling. Benieuwd of hij voor verrassingen kwam te staan? Luister dan onderstaande audioreportage: 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in