In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Nicolette Terhaag en Bas van Egmond van Stichting De Makers en voorzitter van Stichting Kunst uit Hillegom, AnnA Blokker, te gast.

De Makers Theater uit Lisse brengt ‘De Blinden’ op het podium, geschreven door Maurice Maeterlinck in 1890. Het stuk vertelt over blinde mensen die in het bos wachten op hun priesterlijke gids, die niet terugkeert. Ze realiseren zich langzaam dat ze alleen zijn en worden geconfronteerd met existentiële angst. Op 13 & 14 april is de voorstelling om 20:00 uur te zien in het Fioretti College in Lisse.

MontMartre Hillegom keert terug naar het centrum van Hillegom op zaterdag 13 april voor de derde keer. Deze kunstmarkt biedt een gevarieerde selectie kunstenaars die workshops en demonstraties aanbieden, waaronder schilders, keramisten, tekenaars, en meer. Muzikanten zorgen voor een Franse sfeer met live optredens bij de Oude Pomp en in de Maartenskerk. De dag biedt een gezellige gelegenheid om kunst en cultuur te ervaren, met optredens verzorgd door de Hillegomse Muziekschool en de Hillegomse Harmonie Kapel. Het evenement vindt plaats van 10 tot 16 uur op het plein rondom de Oude Pomp en bij de Maartenskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in